Waalkade Tiel - GRATIS entree
Terug

Vrijwilligers

AANMELDEN VRIJWILLIGERS

MAAK APPELPOP ONVERGETELIJK
Appelpop is al jaren een van de grootste gratis festivals van Nederland. Zo bouwen wij elk jaar met honderden vrijwilligers aan een festival waar we trots op mogen zijn! Sinds het ontstaan van Appelpop zijn het deze vrijwilligers die centraal staan en de basis vormen van de organisatie. Jij als vrijwilliger bent dus onmisbaar. Wil jij dit jaar meewerken aan een uniek event? Maak jij dé afsluiter van het festivalseizoen ook dit jaar weer mogelijk? Zet samen met ons een onvergetelijke festivalsfeer neer en meld je aan als vrijwilliger!


WORD VRIJWILLIGER!
Als vrijwilliger van Appelpop help je achter de bar, zorg je voor een fijne sfeer op het festivalterrein of ben je voor en na het festival druk in de weer met de op- en afbouw. Zo beleef je het festival eens van de andere kant en zorg je met honderden andere vrijwilligers dat de festivaldagen goed verlopen. Word vrijwilliger en organiseer samen met ons ook dit jaar voor ruim 125.000 bezoekers een fantastisch én gratis festival!


WAT VERWACHTEN WIJ?
Meewerken aan Appelpop is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Wij zijn ontzettend blij met jouw inzet, maar verwachten ook dat je je aan afspraken houdt. In de open cultuur achter de schermen bij Appelpop is veel mogelijk, maar moeten we ook op elke vrijwilliger kunnen rekenen.


WAT BIEDEN WIJ?
Naast de waardevolle (werk)ervaring en grote waardering vanuit de hele organisatie, ontvang je als vrijwilliger gratis unieke vrijwilligerskleding en eten en drinken tussen het werken door. Als onderdeel van een zeer enthousiast team maak je direct nieuwe vriendschappen en word je uitgenodigd voor de (besloten) vrijwilligersmeeting in augustus en een geweldig feest in het najaar.

 

MELD JE DIRECT AAN
Via het aanmeldingsformulier geef je je op als vrijwilliger. Na het invullen van je persoonlijke gegevens kun je meteen aangeven of je de dagen voor en na het festival aanwezig kunt zijn. Tijdens deze opbouwperiode en het afbreken van het terrein kun je namelijk ook helpen! Op de festivaldagen zelf kunnen we je goed gebruiken achter de bar of in het team van sfeerbeheer (sfeerbeheer algemeen, parkeerbeheer of NIX18). Verdere informatie, bijvoorbeeld beschikbaarheid op afwijkende tijden, kun je kwijt in het veld voor overige opmerkingen.


NAAR HET FORMULIER