MAAK APPELPOP ONVERGETELIJK!

Appelpop is al jaren een van de grootste gratis festivals van Nederland. Een echte favoriet als afsluiter van het festivalseizoen. Zo bouwen wij met honderden vrijwilligers aan een festival waar we trots op mogen zijn! Sinds het ontstaan van Appelpop zijn het deze vrijwilligers die centraal staan en de basis vormen van de organisatie. Jij als vrijwilliger bent dus onmisbaar. Zeg nu zelf, wat is er leuker dan jouw festivalseizoen afsluiten als vrijwilliger op Appelpop?

De 31e editie is op 13 en 14 september 2024. Je kunt je nu inschrijven via Eventication. Wil jij meer weten over vrijwilliger zijn bij Appelpop? We zijn bereikbaar via vrijwilligers@appelpop.nl.

VRIENDEN VAN APPELPOP

Vrienden van Appelpop is het platform voor particulieren om een donatie te doen aan het Appelpop Festival. Deze financiële bijdrage wordt ingezet om de belevenis van de festivalbezoeker te verbeteren en te optimaliseren. Denk hierbij aan een extra bijdrage voor bijvoorbeeld het randprogramma, infrastructurele verbeteringen of een verkleining van onze ecologische voetafdruk.

Benieuwd in welke functie jij kan gaan knallen in september? Er zijn nog verschillende opties waarvoor we nog vrijwilligers zoeken!

HORECA

Jij serveert de gezelligheid! Als vrijwilliger achter de bar sta je om die reden op een heel belangrijke en leuke plek. Je zorgt dat alle drankjes klaar staan of staat op uitgifte en helpt de bezoekers aan hun drankje. Als het rustig is geniet je van de gezellige sfeer in de bar. Staat er een rij? Dan zorg je dat onze bezoekers snel van een drankje worden voorzien en kunnen genieten van het festival. Vind je het leuk om onze bezoekers van dienst te zijn of zorg jij graag dat alles achterin de bar klaar staat voor uitgifte? Dan ben jij op je plek in een van onze barren!

Goldband
Goldband

SFEERBEHEER

Binnen het team van sfeerbeheer zie je veel van het festival. Tot in de kleinste hoeken van het terrein hebben we ogen en oren om de veiligheid van al onze bezoekers te handhaven, zowel voor als achter de schermen. Jij bent een van deze ‘ogen en oren’ en zorgt ervoor dat iedereen veilig van het festival kan genieten. Of dat nu bij het podium, op het VIP deck of bij een van de in- en doorgangen op het terrein is. Lekker mensen kijken, scherp blijven op wat er gebeurt en bijdragen aan de gezellige sfeer waar Appelpop zo bekend om staat? Meld je dan aan als nieuwe sfeerbeheerder!

Goldband

OVERIG

Heb je andere talenten of kennis die je graag voor Appelpop inzet? Laat dit dan weten bij je aanmelding. Help jij ons bijvoorbeeld aan duizenden TikTok volgers? Vind je het leuk om onze jonge bezoekers te informeren over de NIX-18 bandjes? Laat het ons vooral weten waar we elkaar zo in kunnen versterken!