Waalkade Tiel - GRATIS entree

Informatie

Festivalreglement Festivalreglement
Terug

Festivalreglement

Door aanwezig te zijn op het festivalterrein ga je automatisch akkoord met dit reglement.


ALCOHOL

Onder de 18 jaar is het niet toegestaan alcohol te verkrijgen en nuttigen. Ben je jonger dan 25 dan kun je alleen alcohol nuttigen wanneer je in bezit bent van een 18+ polsbandje. Deze zijn op het terrein verkrijgbaar op vertoon van je identiteitsbewijs. Het is niet toegestaan om het terrein met alcohol te verlaten.


CAMERABEWAKING

Op het gehele festivalterrein vindt camerabewaking plaats.


DIEREN

Op het festivalterrein zijn dieren niet toegestaan (met uitzondering van geleidehonden).


DRUGS

Drugs zijn op Appelpop niet toegestaan. Indien verboden middelen worden aangetroffen, word je overgedragen aan de politie.


EIGEN RISICO

Het betreden van het festivalterrein en het bijwonen van de optredens zijn geheel voor eigen risico van de bezoeker. De organisatie van Appelpop is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade ontstaan aan bezoekers en/of eigendommen van bezoekers.


IN BESLAG GENOMEN VOORWERPEN

Zaken die niet zijn toegestaan op het festivalterrein worden in beslag genomen en ben je definitief kwijt. Indien nodig worden ze samen met jou overgedragen aan de politie.


KAARTEN

Appelpop is gratis, koop dus nooit kaarten voor Appelpop. Die bestaan namelijk niet!


KINDEREN

Kinderen jonger dan 12 jaar worden alleen toegelaten tot het terrein onder begeleiding van een volwassene. Appelpop raadt af jonge kinderen mee te nemen naar de optredens vanwege onder meer het geluidsniveau en de grote hoeveelheid mensen. 


ONBEMANDE LUCHTVAARTUIGEN

Onbemande luchtvaartuigen (e.g. Drones of UAV’s) of andere vliegende voorwerpen zijn niet toegestaan op en boven het festivalterrein.


ONGEWENST GEDRAG EN STRAFBARE FEITEN

Ongewenst gedrag zoals: Crowdsurfen, stagediven, geweldpleging, diefstal, wildplassen, handtastelijkheden, overmatig drankgebruik, opruiing, discrimineren, mishandeling en intimidatie is niet toegestaan. Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van het beveiligingspersoneel. Bij strafbare feiten word je te allen tijde overgedragen aan de politie en zal er aangifte worden gedaan. Bij ongewenst gedrag kan de toegang tot het terrein je worden ontzegd.


OVERNACHTEN

Op het festivalterrein mag niet worden overnacht.


ROKEN

Roken in de tent is niet toegestaan.


ROLSTOELEN

Er is een rolstoeltribune en er zijn toiletvoorzieningen voor rolstoelgebruikers op het terrein. Per rolstoel mag één begeleider mee op de tribune. Bij drukte dienen begeleiders plaats te maken voor personen in een rolstoel.


TOEGANGSCONTROLES

Voor de veiligheid van bezoekers en artiesten kan bij de toegangspoorten worden gefouilleerd en tassen worden gecontroleerd.


De volgende zaken mogen niet mee het festivalterrein op:

-drink- en etenswaren

-glas en blik

-fietsen, stepjes e.d.

-(plastic) flessen

-geluids- en/of beeld opname apparatuur, m.u.v. mobiele telefoons (op de muziek en optredens van de artiesten is het beeld- en geluidsrecht van toepassing)

-gevaarlijke/scherpe voorwerpen

-medicijnen (alleen toegestaan met een doktersverklaring)

-paraplu’s en selfiesticks

-parfum, deodorant en overige spuitbussen

-(semi-)professionele fotocamera’s, waaronder wordt verstaan camera’s met verwisselbare lenzen

-stoelen, krukjes e.d.

-vuurwerk

-wapens


Het oordeel van de beveiligingsmedewerkers is bindend. Indien verboden voorwerpen worden aangetroffen, word je overgedragen aan de politie.


VERKOOP EN PROMOTIE

Verkoop en/of promotie van goederen en/of diensten op of rond het festivalterrein is niet toegestaan zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van de organisatie.


VERLOREN OF GEVONDEN VOORWERPEN

Ben je iets verloren? Meld je bij de informatiebalie. Heb je iets gevonden? Geef het dan af bij de informatiebalie. Na afloop van het festival worden gevonden voorwerpen naar de Gemeente Tiel gebracht. Voor meer info zie tiel.nl


VOETVEER

Tijdens het Appelpopweekend zijn (brom)fietsen niet toegestaan op de veerpont.