Waalkade Tiel - GRATIS entree

Nieuws

Navarone en Davina Michelle toegevoegd aan line-up Navarone en Davina Michelle toegevoegd aan line-up
Terug

vr 22 februari 2019

Navarone en Davina Michelle toegevoegd aan line-up

Programma uitgebreid met twee nieuwe namen

Navarone en Davina Michelle zijn toegevoegd aan de line-up van Appelpop 2019. Met een terecht finaleplek voor Navarone in 'The Voice Of Holland' en het exploderende succes voor Davina Michelle zijn het twee mooie nieuwe namen in het programma van de 28e editie.

Door mee te doen aan ‘The Voice Of Holland’ viel Navarone in 2019 pas écht goed op bij tv-kijkend Nederland. Als eerste band ooit deden ze mee aan het programma. En met succes, want de vijfkoppige rockband bereikte moeiteloos de finale. Hun energieke rock-‘n-roll, die zowel een 70’s vibe bevat als hedendaags aandoet, kenmerkt zich vooral door de krachtige lead vocals. Sinds hun debuutalbum uit 2012 wordt hun werk enkel positief ontvangen en staat elke plaat vol met ‘instant classics’. Twee keer eerder waren de heren al te zien op Appelpop. Niet meer dan logisch om ze dit jaar terug te halen naar Tiel.

Haar vertolking van ‘Duurt Te Lang’ werd onlangs tijdens de 100% NL Awards terecht gekozen als ‘Muziekmoment van het Jaar’. Met deze versie in het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’ schoot Davina Michelle in de roos en zette zij zichzelf definitief op de kaart als een van de beste zangeressen van Nederland. Daarnaast brak ze als solozangeres records met dit nummer met zowel een notering in de Top 2000 (hoogste Nederlandse binnenkomer) als de top 40 (langst genoteerde nummer 1 hit). Met dit exploderende succes kan een festivalshow op Appelpop niet uitblijven!