Waalkade Tiel - GRATIS entree

Informatie

FAQ FAQ
Terug

FAQ

TERREIN
Het Appelpop terrein ligt aan de Waalkade in Tiel en is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer (station Tiel, volg daarna de borden). We raden aan het festivalreglement goed door te lezen voordat je naar het terrein komt.

KLUISJES
Voor de bezoekers van het festival zijn er kluisjes beschikbaar, maar we raden je aan zo weinig mogelijk mee te nemen. Er is een beperkte beschikbaarheid van kluisjes en iedereen wordt bij de ingang gecontroleerd. Bij grote belangstelling kunnen we het gebruik van een kluisje niet garanderen. Lees ook het festivalreglement goed door om te weten welke spullen je wel en niet mee mag nemen het terrein op.

MINDERVALIDEN
Voor rolstoelgebruikers is er achterin de megatent een rolstoelpodium met uitzicht op zowel de Mainstage als het Go-Tan Stage. Er zijn ook rolstoeltoiletten aanwezig op het terrein. Meer informatie omtrent invalide parkeerplekken wordt later bekend gemaakt.

KASSA'S
Bij Appelpop betaal je met munten voor zowel drankjes als eten. Bij de kassa’s kun je consumptiemunten kopen. Er zijn bemande en onbemande kassa's op Appelpop. Bij elke bemande kassa kun je munten zowel met pin als met contant geld betalen, op de grote onbemande locaties kun je met briefgeld en per pin munten halen, op de overige locaties kan je alleen pinnen.

TOILETTEN
De toiletten op Appelpop zijn betaald. Je kan hier alleen met contant geld afrekenen.

GEHOORBESCHERMING EN LICHTEFFECTEN
Ondanks dat de organisatie zich houdt aan de wettelijke normen voor geluidsoverlast, vragen wij onze bezoekers rekening te houden met het volume van de muziek die op het terrein en bij de podia te horen is. Het is verstandig om gehoorbescherming te dragen. Daarnaast wordt er op Appelpop gebruik gemaakt van lichteffecten die gevaar kunnen opleveren voor mensen met epilepsie of een overgevoeligheid voor licht.