Waalkade Tiel - GRATIS entree

Informatie

Algemeen Algemeen
Terug

Algemeen

Appelpop is een gratis toegankelijk festival op de Waalkade in Tiel. Het is uitgegroeid tot het grootste muziekfestival in zijn soort met internationale bekendheid. Elk tweede weekend van september is het voor veel bezoekers dé afsluiter van het festivalseizoen. Op vrijdag kun je vanaf 18.00 uur op het terrein terecht, op zaterdag om 12.00 uur. Na afloop van de laatste show wordt het terrein weer gesloten. De volgende editie van Appelpop vindt plaats op 13 en 14 september 2019.

Op het festival zijn drie podia aanwezig. De Mainstage in de megatent, het Go-Tan Stage (een groot open air podium mede mogelijk gemaakt door sponsor Go-Tan) en de Rabostage (met de Rabobank als sponsor) aan de andere kant van het terrein.

Appelpop kenmerkt zich door de brede programmering van bands uit de top van de Nederlandse muziekindustrie, internationale acts, kwaliteit uit het popzalen-circuit en regionaal talent. Naast muziek is er ook elk jaar een festivalmarkt te vinden voor je aankopen van cd’s, t-shirts, zonnebrillen en andere leuke items.